Hudvård
Mer lyster till huden? Prova kristall face rollers
Vill du också kunna unna dig själv en härlig ansiktsmassage? Med face rollers i kristall kan du enkelt och säkert öka blodcirkulationen i ansiktet och få en fin och hälsosam lyster.

Face rollers kan användas varje dag och är lätta och väldigt intuitiva att använda – och man kan faktiskt inte riktigt göra fel. Face-rollern ger lyster, är bra på att arbeta in dina produkter i huden och så är den så fin att ha liggande på badrumshyllan .

Den ultimata guiden till crystal face rollers:


Honest Beauty Talks

- Vi har designat Glow-rollern så att den består av en ände med äkta kristall som väljs intuitivt eller efter din hudtyp, ett handtag av bergkristall, eftersom bergkristall boostar och renar energin hos andra kristaller och vit jade med textur för att stimulera huden att ge extra lyster.


Vi hittar våra kristaller i hela världen. Vår rosenkvarts, bergskristall, ametist och sodalitkristaller kommer från Brasilien. Obsidian kommer från Mexiko, jade från Kina och aventurin från Indien. Glow-rollern är ihopsatt, sorterad och rengjord av oss i Danmark.
A Pure Mind

- Ansiktsrollers från A Pure Mind är tillverkad av äkta naturädelstenar och kristaller, vilket gör dem svalkande och unika. Varje sten och kristall har sin unika betydelse.


Ge din hud massage och härlig lyster med våra fina ansiktsrollers. Det ger ökad blodcirkulation och därmed mer av det syre till cellerna som de så väl behöver.Vad är skillnaden mellan face rollers och gua sha?

Face-rollern arbetar mer ytligt än din gua sha, och därför är den perfekt att använda på morgonen för att väcka huden försiktigt och för att få igång blodcirkulationen och minimera den svullnad man kan vakna upp med efter en natts sömn.

Följ videoguiden steg för steg och se hur de erfarna gör det:


Honest Beuaty Talks-guider: Så här använder du Glow Roller:

  1. Börja med att öppna upp lymfpunkten precis under nyckelbenet genom att rulla kristalländen fram och tillbaka på punken. Gör detta på båda sidor.
  2. Använd jadestensänden med textur över de områden där huden behöver lite extra lyster och liv, till exempel: Ovanför pannrynkan, kråksparkarna, gamla akneärr, hals och haka (de grå pilarna på bilden). Du kan rulla upp och ner, fram och tillbaka och diagonalt men inte i cirklar.
  3. Dröj kvar en minut på varje område tills huden har blivit lätt röd. Det är viktigt att inte överstimulera huden och det är alltid bäst att börja försiktigt. Jadestenen med textur rekommenderas inte där du har sår, finnar, akne, eksem eller någon annan hudåkomma.
  4. Nu ska du använda kristalländen för ett avslutande lymfdränage.
  5. Gör 5–10 lätta drag med kristalländen från punkten mellan ögonbrynen upp mot pannan och gärna hela vägen upp över huvudet. Det ger en enorm avstressande effekt. Blunda och andas djupt. Det är med andningen vi släpper spänningar, inkl. de som satt sig i form av rynkor och linjer.
  6. Använd kristalländen och rulla försiktigt från mittpunken i pannan och ner längs hårfästet ut mot toppen av örat 3–10 gånger med mjuka drag.
  7. Fortsätt på samma sätt i nästa bana tills du når ögonbrynet.
  8. Avsluta med att dränera till lymfan genom att rulla kristalländen från toppen av örat ner längs halsen till nyckelbenspunkten 3–5 gånger. Det sitter lymfpunkter i banor framför örat och bakom örat så att du kan också rulla bakom örat. Gör det som känns bäst för dig.
  9. Med kristalländen rullar du från mitten av näsan över toppen av kindbenet ut mot örat 3–10 gånger. Fortsätt på samma sätt på nästa kindbana, dvs. från näsvingen ut mot örat 3–10 gånger, sedan från mungipan ut mot örat och slutligen från mitten av hakan ut mot örat. Avsluta med samma lymfdränage som förut från örats nedre del längs halsen mot nyckelbenspunkten 3–5 gånger.
  10. Upprepa hela processen på motsatt sida av ansiktet och njut av ett avspänt ansikte med mer lyster och mindre vätskeansamlingar.


Tips!
Efter användning: Torka av kristallerna med en fuktig trasa med mild tvål och skölj noga. Torka av rollern ordentligt. Det är viktigt att du rengör kristalländarna från bakterier.

Bra att veta

Alla face rollers har ett unikt utseende eftersom de är handgjorda av äkta naturlig kristall och måste därför behandlas varsamt. Om du tar väl hand om den har du din face roller hela livet, och du kan till och med föra den och den goda vanan vidare till nästa generation.

Glow-rollerna kan gnissla lite eftersom kristallen rullar direkt på metallen. Smörj gärna in rollern med en droppe olja för att motverka gnissel.​​​​​​​

Relaterade produkter

Relaterade artiklar

C-vitamin: De bästa produkterna för strålande hud

Hudvård

C-vitamin: De bästa produkterna för strålande hud

Av Isabel Marschall

Glow! Det är precis vad huden får när du lägger till C-vitamin i din hudvårdsrutin. Men C-vitamin kan faktiskt göra mer än att ge lyster till huden: det kan ge en jämnare hudton, skydda huden mot föroreningar och ge fukt. Skapa en överblick över de olika märkenas styrkor så att du kan hitta de produkter som passar just dig.

Läs mer
Dermaroller – stärk din hud med nålrullen

Hudvård

Dermaroller – stärk din hud med nålrullen

Av Ida Hinchely

Dermarollern är populär och det av goda skäl. För de små nålarna hjälper huden att bli både friskare och starkare. Är du osäker på vilken du ska välja och hur du bäst tar hand om hud som har behandlats med en dermaroller? Läs mer här och hämta inspiration till din hudvård.

Läs mer
Så hittar du din hudtyp

Hudvård

Så hittar du din hudtyp

Av Cecilia Demant

Visste du att det finns två begrepp att tänka på när vi ska beskriva vår hud? Hudtyp och hudtillstånd är två olika saker men de är båda lika viktiga när vi ska välja de produkter som kan hjälpa oss mest. Idag guidar vi dig till hur du kan kartlägga din hud och därigenom få de bästa resultaten med dina skönhetsprodukter.

Läs mer
Hyaluronsyra – naturens egen fuktmästare

Hudvård

Hyaluronsyra – naturens egen fuktmästare

Av Trine Brøndsted

Hyaluronsyra är ett naturligt ämne som vi alla föds med men som vi tyvärr förlorar med åldern. Här dyker vi ner i naturens egen fuktmästare.

Läs mer