L'Oréal Paris

L'Oréals tidlösa slogan ”För det är du värd" fyller 50 år och är fortfarande en hyllning till kvinnor världen över. Återupptäck våra ikoniska produkter och hitta din bästa kombination av hudvård och makeup som kan göra din vardag lite glamorösare. För det är du värd!

L'Oréals tidlösa slogan ”För det är du värd" fyller 50 år och är fortfarande en hyllning till kvinnor världen över. Återupptäck våra ikoniska produkter och hitta din bästa kombination av hudvård och makeup som kan göra din vardag lite glamorösare. För det är du värd!

Märken
Mest populära

Pris

Bedömning

Produkter per sida: 36 60 120 180
Sida: 1/13
Välj filter

Serier

Pris

Innehåll

Färg

Bedömning

436 produkter
436 produkter
Sortera efter: Mest populära
Föregående
Gå till sida
1
från 13
Nästa
Produkter per sida: 36 60 120 180


L'Oréal genom tiderna

L'Oréal grundades 1909 av Eugène Schueller. L'Oréal är framförallt känt för sin hårfärgsreklam från 1973, då den ikoniska meningen ”Because I'm Worth It” myntades. Just den här reklamen är idag essensen av L'Oréal som handlar om att omfamna sin unika skönhet

Till honom och henne

L'Oréal Paris erbjuder ett universum för både män och kvinnor där du hittar allt från vardagsfavoriter till bra festklassiker.

Klassiska produkter

  • Volume Million Lashes är en ikonisk mascara. Borstens design gör det möjligt att separera fransarna och bygga upp volymen. Gummifibrerna ser till att fransarna inte klumpar ihop sig så att du kan bygga på dem tills du är nöjd. Om du ska gå ut på fredagskvällen kan du också lägga ett extra lager ovanpå det du redan har lagt för dramatisk effekt.

  • L'Oréal Paris Paradise Mascara är en fyllig och intensiv svart mascara som ger långa, vackra och voluminösa fransar. Det ultramjuka borsthuvudet med över 200 borststrån ger en lätt och exakt applicering. Mascaran är berikad med ricinolja som vårdar fransarna och gör dem mjuka och behagliga. Färgen är djupsvart och formulan förlänger dina fransar till en oemotståndlig och attraktiv blick.

  • L'Oréal Paris Unlimited Mascara är en fantastisk mascara som uppfyller alla de önskningar man kan ha på en mascara. Du får både längd, fyllighet och lyft tack vare den specialutvecklade dubbelsidiga borsten. Med ena sidan får du längd och fyllighet. Med den andra sidan kan du forma fransarna efter dina önskemål. Formulan är mild och kan användas av kontaktlinsbärare.

  • L'Oréal Paris Brow Artist Plumper är en ögonbrynsmascara som finns i olika nyanser. Den fixerar, färgar och formar dina ögonbryn samt innehåller fibrer som fyller ut brynen du redan har. Använd separat för att optimera dina bryn från naturen eller som en slutprodukt efter att du har ritat upp brynet med en ögonbrynspenna eller ett ögonbrynspomada.

  • True Match Foundation är en foundation som matchar din hudton och samtidigt ger din hud massor av fukt. Den ger ett naturligt resultat och täpper inte till porerna. Med fler nyanser än någonsin är det lättare att hitta din personliga foundation.

  • L'Oréal Paris Infallible Matte Foundation är en foundation för dig som vill ha en matt och felfri finish. Den är lätt i konsistensen och har en långvarig hållbarhet. Faktum är att den är bevisad att hålla i upp till 24 timmar: en optimal foundation för utekvällen med väninnorna. Den finns i en mängd olika färger så det finns garanterat en som passar dig perfekt.

  • L'Oréal Paris Magic Retouch är en färgspray som är oumbärlig för dig som vill täcka lite grått hår eller en trist utväxt. Behandlingen är inte permanent men kommer så småningom att tvättas ur med schamponeringen. Färgsprayen finns i många nyanser och kan enkelt sprayas i håret, den torkar snabbt och lämnar ditt hår med en naturlig finish.

  • L'Oréal Paris Casting Créme Gloss är en semipermanent hårfärg utan ammoniak som fräschar upp den nyans du redan har. Resultatet är ett hår som glänser och strålar. Behandlingen varar i upp till 24 tvättar. Du får alltså inte någon utväxt utan får istället uppleva att nyanserna gradvis suddas ut.

  • Age Perfect innehåller produkter för din rengörings- och vårdrutin. Ett sortiment av produkter har utvecklats för mogen hud. Serien är indelad i åldersgrupper så att det är enkelt för dig som kund att hitta rätt linje. Linjerna har det gemensamt att de innehåller Collagen-Boost som stimulerar din kollagenproduktion som bidrar till att strama upp huden och skapa en fin finish.