HUGO BOSS

HUGO BOSS dofter är skapade för att spegla BOSS-mannens och -kvinnans starka personligheter.

HUGO BOSS erbjuder en rad förfinade och moderna dofter som är skräddarsydda för att framhäva deras look och komplettera en modern livsstil. Prova till exempel en av de populära HUGO BOSS The Scent-dofterna.

HUGO BOSS dofter är skapade för att spegla BOSS-mannens och -kvinnans starka personligheter.

HUGO BOSS erbjuder en rad förfinade och moderna dofter som är skräddarsydda för att framhäva deras look och komplettera en modern livsstil. Prova till exempel en av de populära HUGO BOSS The Scent-dofterna.

Märken
Mest populära

Pris

Bedömning

Produkter per sida: 36 60 120 180
Sida: 1/2
Välj filter

Serier

Pris

Bedömning

64 produkter
64 produkter
Sortera efter: Mest populära
Föregående
Gå till sida
1
från 2
Nästa
Produkter per sida: 36 60 120 180
Caroline
Materialist
Caroline har mer än 7 års erfarenhet som utbildad materialist och hon älskar makeup och hudvård. Caroline ser alltid till att kunna alla ingredienser in i minsta detalj.
Min expertkunskap är:
Make-up

Om Hugo Boss

Hugo Boss är tysk lyx av högsta kvalitet, där du hittar allt från väskor, skor och smycken till kläder, klockor och parfymer. Hugo Boss grundades 1924 i den tyska staden Metzingen. Hugo Boss dofter kännetecknas av att vara moderna, stilrena och fulla av personlighet. För kvinnor hittar du både klassiker som Hugo Woman och Boss Orange, eller de nyare och populära Boss Ma Vie och Boss The Scent For Her. För män rekommenderar vi de populära klassikerna Hugo Man och Boss Bottled, eller den nyare sensuella Boss The Scent. Hos Matas hittar du ett stort urval av Hugo Boss parfymer för både män och kvinnor.

Dofter för den moderna och stilrena mannen eller kvinnan

 • Boss Alive
  Hugo Boss Alive bjuder in dig att leva livet till fullo och hitta din egen väg. En modern och upplyftande doft som lämnar ett spår av positiv energi. Sprudlande äpple blandar sig med fängslande vanilj och raffinerat cederträ. Resultatet är en markant doft med en stark signatur. Vad får dig att känna dig ALIVE?


 • Hugo Woman och Hugo Man
  Hugo Boss Woman är en både elegant och provocerande doft som hyllar kvinnors individualitet. Genom att kreativt blanda fruktiga och blommiga noter med oväntat svart te är doften annorlunda, individuell och underbart okonventionell. HUGO Woman har doftnoter av boysenbär och rött gräs från Himalaya, svart te, jasmin och amber.

  Hugo Man är en ikonisk doft för den moderna mannen som tar vad han vill ha, som gärna tar risker och som hela tiden tänjer på gränserna för det möjliga. En unik doftkombination av krispiga gröna äpplen, aromatiska örtaktiga inslag och rökiga, jordiga dofter från den vilda skogen. Doften kommer i en ovanlig sprayflaska med korken fäst med en rem – perfekt för mannen på språng.


 • Boss Ma Vie
  Hugo Boss Ma Vie är inspirerad av en självständig kvinna som stannar upp och njuter av livets enkla ögonblick. Doften är skapad kring kaktusblomman med målet att återuppfinna och modernisera blommiga, gröna noter med en delikat rosa twist.


 • Boss The Scent
  Boss The Scent är en förförisk och oemotståndlig doft för män från dofter som invaderar sinnet och lämnar ett ljuvligt doftspår. Boss The Scent kan skryta med en exklusiv ingrediens från Sydafrika, nämligen maninkafrukten med komplexa fasetter påminner om rom och passionsfrukt. Med noter av ingefära, maninkafrukt och läder.

  Boss The Scent for Her är en förförisk doft för kvinnor som är inspirerad av en intensivt förförisk resa och utstrålar en sublim, feminin elegans och värme som utvecklas gradvis över tid. Fruktig honungspersika och fresia samsas i en utsökt kombination med orientalisk osmanthusblomma som har en lätt, delikat charm som utvecklas till en mörkare, tyngre kvalitet.


 • Boss Bottled
  Hugo Boss Bottled är för mannen som är ambitiös, tävlingsinriktad och född till framgång. Rena linjer gör Boss Bottled till en ikonisk klassiker. Genom att kombinera elegans och stil har den utvecklats med den moderna mannen i åtanke. Dynamisk doft med friska och sensuella noter som utstrålar elegans och ren livsglädje.

Köp Hugo Boss dofter och deodoranter i alla våra butiker och på matas.se.