Skönt förnuft
Hälsa
Mest populära

Pris

Bedömning

Produkter per sida: 36 60 120 180
Sida: 1/9
Välj filter

Märken

Pris

Form

Innehåll

Certifiering

Bedömning

Aktuellt

303 produkter
303 produkter
Sortera efter: Mest populära
Föregående
Gå till sida
1
från 9
Nästa
Produkter per sida: 36 60 120 180

Sundare tillsammans

Det växande fokuset på hälsa och välbefinnande har varit avgörande för utvecklingen av produkter i Matas urval inom hälsa och sundhet.

Oavsett om du vill bli sundare med kosttillskott, motion eller viktnedgång, eller sjukdom och psykisk hälsa, så har vi en uppsjö av möjligheter för dig i vårt sortiment .

Sundare tillsammans, starkare tillsammans och vackrare tillsammans. Hälsa är alltid i fokus hos Matas och vi arbetar alltid med att förbättra vårt sortiment och vår kunskap samt att utbilda hälsorådgivare så att vi kan hjälpa dig på din resa till ett sundare sinne och en sundare kropp.

Det viktigaste för dig som fokuserar på hälsa och sundhet är att fundera över dina behov så att du kan hitta den bästa lösningen i vårt breda sortiment som har en massa möjligheter.

Hälsa och sundhet hos Matas

1949 startade äventyret Matas. En liten grupp produktexperter bestämde sig för att gå samman om inköp av varor – på så sätt fick de nämligen rabatt på varorna tack vare att de beställde större mängd.

Samarbetet blev en enorm framgång, men vi behöver gå nästan 30 år framåt i tiden, fram till 1974, innan Vital Shoppen blev verklighet. Vid denna tidpunkt fanns omkring 200 Matas-butiker över hela landet.

Idag hittar du en mängd olika hälsoprodukter hos Matas:

  • Kosttillskott och oljor
  • Naturläkemedel
  • Homeopatiska läkemedel
  • Vitaminer och mineraler
  • Livsmedel, godis och snacks
  • Bantningskost
  • Kosttillskott till djur
  • Böcker om hälsa och hälsokost

Det växande fokuset på hälsa och välbefinnande har varit avgörande för utvecklingen av produkter på Matas hälsokostavdelning.

Idag hittar du en hälsokostavdelning i alla våra Matas-butiker och kan få råd och vägledning om de många olika produktmöjligheterna. I vår hälsobutik online hittar du mer än 3 100 olika hälsokostprodukter.

Kosttillskott

I vårt sortiment av kosttillskott hittar du världens alla individuella och kombinerade vitaminer, droger, örter, extrakt, mineraler och mycket mer.

Förr i tiden gick det inte att samla ihop de olika effektiva ingredienserna i olika livsmedel – därför använde man sig av de råa elementen, bland annat rötter, bär och örter som skulle ha en läkande och/eller förebyggande effekt.

Idag är det möjligt att rena dessa effektiva näringsämnen, där de kan optimeras för en ännu större effekt. Därför ser du också vanligtvis att flera kosttillskott är blandade med naturliga ingredienser och vitaminer för att uppfylla specifika behov på bästa möjliga sätt.

I den här kategorin hittar du allt inom Vitaminer, Mineraler, Fiskolja och Omega 3, Örter, Droger, Kosttillskottsoljor och Kosttillskott för djur. Matas.se erbjuder dessutom ett brett utbud för dig med vegansk eller vegetarisk livsstil.

Träning och viktminskning

Vi på Matas anser att vi är starkare tillsammans. Vi vill att alla ska må bra i sinne och kropp. Matas erbjuder dig läckra produkter för träning och viktnedgång. Vi säljer träningsutrustning, löpband, smartklockor, motionscyklar, proteinpulver, måltidsersättning och mycket mer.

I den här kategorin hittar du Träningsutrustning, Proteinpulver, Proteinbarer, Måltidsersättningar, Bantningstillskott och Kalorifattiga matvaror. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren träningsentusiast så har vi något för dig.

Naturläkemedel

Naturläkemedel definieras i lagstiftningen som ”läkemedel vars aktiva innehållsämnen endast är naturligt förekommande ämnen i koncentrationer som inte är väsentligt högre än de som förekommer i naturen”.  Naturläkemedel godkänns av Läkemedelsverket och det ställs krav på både tillverkning, kvalitet, säkerhet och effekt när det gäller naturläkemedel.

Det ställs samma kvalitetskrav på ett företag som producerar naturläkemedel som på ett företag som producerar läkemedel. Det kan ge dig en trygghet när det gäller produkternas kvalitet även om det är läkemedel av naturligt ursprung.

I den här kategorin hittar du naturläkemedel för förkylning, cirkulation, mage/tarm, nedstämdhet/modlöshet, klimakterium, sömnsvårigheter och urineringssvårigheter.

Sex och samliv

Hälsa handlar om mer än bara kost och träning. Sex är en stor del av människans identitet, skapelse och den mest intima delen av ett parförhållande. Oavsett om du söker kondomer, bäckenbottenkulor, vibratorer, sexleksaker, glidmedel, massageolja eller annat stimulerande tillskott till dig eller ditt och din partners samliv så har vi ett brett sortiment för dig.

Bipacksedel

Det följer inte med någon särskild instruktion för de flesta hälsokostprodukter – allt du behöver veta står ofta på utsidan av behållaren.

Läs alltid bipacksedeln eller förpackningen innan du börjar ta en ny hälsokostprodukt.

Här hittar du information om antal, daglig dos, innehåll, ingredienser, utgångsdatum, batchnr, korrekt förvaring m.m.

Ett kosttillskott bör aldrig ersätta en varierad kost.

På vissa produkter hittar du också en skiss över tablettens faktiska storlek. Detta bidrar till att du som konsument känner till produkten redan innan du börjar använda den.

Gravid och ammande

Du som är gravid eller ammar bör alltid rådgöra med läkare eller annan vårdpersonal innan du tar kosttillskott. Skulle det ändå uppstå tvivel vill vi gärna guida dig i en Matas-butik nära dig eller här på matas.se.