GUCCI

Gucci representerar det bästa av italienskt hantverk och oöverträffad kvalitet med fokus på detaljer. Detta gäller självklart även Guccis doftportfölj med Gucci Guilty, Flora, Bamboo och Bloom. Eklektisk, modern och romantisk. Framhäv den kvinna eller man du vill vara och svep in dig i en av de härliga dofterna.

Gucci representerar det bästa av italienskt hantverk och oöverträffad kvalitet med fokus på detaljer. Detta gäller självklart även Guccis doftportfölj med Gucci Guilty, Flora, Bamboo och Bloom. Eklektisk, modern och romantisk. Framhäv den kvinna eller man du vill vara och svep in dig i en av de härliga dofterna.

Märken
Mest populära

Pris

Bedömning

Välj filter

Serier

Pris

Bedömning

41 produkter
41 produkter
Sortera efter: Mest populära
Sara
Materialist
Sara utbildades till materialist 2016 och har med sina 6 års erfarenhet av branschen en enorm kunskap inom skönhet och välbefinnande. Hon är uppvuxen med en mamma i skönhetsbranschen och hennes passion började för många år sedan och hon håller sig alltid uppdaterad om de senaste trenderna och produkterna.
Min expertkunskap är:
Make-up

Historien bakom Gucci

Mannen bakom det världsomspännande lyxmärket är italienska Guccio Gucci. Han föddes i Florens 1921. Efter att ha tillbringat några år i London, där han arbetade på Savoy Hotel, ansåg Guccio att han hade avkodat överklassens smak och i Toscana blev de första kollektionerna av väskor skapade av de finaste materialen.

Den första Gucci-butiken grundades i Rom 1938. Sortimentet utökades från väskor till att även omfatta resväskor, handskar, skor och bälten. Trots att kvaliteten alltid var hög sig började det fascistiska styret i Italien göra det svårt för Guccio att få den mängd material som han behövde för sin verksamhet.

Produktionen fortsatte om än i en lägre omfattning.

2. Världskriget satte sina naturliga begränsningar på råvaruleveranser, så på 1940-talet introducerades The Bamboo Bag. Den blev omedelbart en succé och är idag en klassiker.

Guccio Gucci dog 1953 och det världsberömda familjeföretaget överlämnades till hans fyra söner som njöt av efterkrigstidens längtan efter lyx. Jackie Kennedy tog till sig Gucci, vilket utmynnade i väskan med namnet Jackie O.

Idag ligger familjeföretaget i bakgrunden men Gucci har aldrig kompromissat med det italienska temperamentet och den tidlösa elegansen som idag inte bara kommer till uttryck genom kläder, väskor och accessoarer, utan även i de läckra dofterna för kvinnor och män.

Få den kompletta lösningen

Få ut det mesta av din doft och komplettera med deodorant eller bodylotion. Det förlänger doften och gör den mer djup och säregen. Under perioder av året kan du ha turen att få tag på Guccis härliga presentaskar som oftast är ett set med doft och tillbehör, som deodorant eller kroppsvård.

De du känner till

  • Bamboo avspeglar Gucci-kvinnans kvinnlighet, självförtroende, kunskap och styrka. Mjuk och intensiv på samma gång. Träiga och varma noter ger ett återljud i doftens hjärta och bas. Djupt sandelträ, berusande vanilj och unik grå amber skapar kontrast till de feminina och blommiga noterna av sensuell lilja, feminin apelsinblomma och delikat ylang ylang.

  • Gucci Guilty Pour Femme bärs av den unga, djärva och kvalitetsmedvetna kvinnan. En hjältinna av vår tid, en skönhet i 2000-talet som håller alla i sin mjuka hand. Hon är arkitekten bakom sitt eget öde, hon vet vad och vem hon vill ha och går målinriktat mot sina mål. Doften är fascinerande och förförisk.

  • Gucci Guilty Pour Homme är en modern doft med en stark blandning av spänning, attraktionskraft och sensualitet. Gucci Guilty Pour Homme är en intensiv och modern doft som provocerar och förför.

  • Gucci Rush är en modern, fruktig doft som känns som starten på en hektisk upplevelse som gör det otänkbara möjligt.

  • Gucci Rush 2 är en modern doft som tar dig med till de okända fasetterna av livet. Doften är till kvinnan som alltid söker efter nya upplevelser och sidor av njutning.