CALVIN KLEIN

Tidlös, modern och sexig. Calvin Klein är ett av världens ledande livsstilsmärken och synonymt med en nyskapande stil. Oavsett vad varumärket skapar lyckas de alltid skapa tidlösa designklassiker och accessoarer – och deras prisbelönta dofter är inget undantag.

Med sofistikerad lyx och höga kvalitet fortsätter Calvin Klein att skapa förnyelse i parfymvärlden och de populära ikoniska dofterna är en favorit hos många.

Tidlös, modern och sexig. Calvin Klein är ett av världens ledande livsstilsmärken och synonymt med en nyskapande stil. Oavsett vad varumärket gör lyckas de alltid skapa tidlösa designklassiker och accessoarer – och deras prisbelönta dofter är inget undantag.

Märken
Mest populära

Pris

Bedömning

Välj filter

Serier

Pris

Innehåll

Bedömning

34 produkter
34 produkter
Sortera efter: Mest populära
Caroline
Materialist
Caroline har mer än 7 års erfarenhet som utbildad materialist och hon älskar makeup och hudvård. Caroline ser alltid till att kunna alla ingredienser in i minsta detalj.
Min expertkunskap är:
Make-up

CALVIN KLEIN – tidlös och unik

Calvin Kleins ikoniska dofter är sofistikerade lyx- och kvalitetsdofter.

Många av Calvin Klein-parfymerna är formulerade så att män och kvinnor kan dela dem. De kallas to share-parfymer. Det gäller bland annat CKOne, CK2 och CKEveryone.

Ett historiskt fotspår

Calvin Klein är ett varumärke som satsar mycket på kvalitet och komfort, och det är egenskaper som de för vidare i sina dofter.

Calvin Klein visste redan som sexåring att hans intresse för mode var hans framtida livsstil. Hans farfar var duktig på att sy och lärde Calvin allt han kunde.

1968 startade Calvin Klein sitt varumärke i samarbete med sin goda vän Barry K. Schwartz. Det var framför allt mode som stod i fokus men varumärket utökade snabbt med sportkläder, makeup och parfymer.

Idag hittar du Calvin Klein i 110 länder. Huvudkontoret ligger i New York City. Alla kollektioner har sedan 1970-talet kännetecknats av sofistikerad design: enkelhet och mjuka linjer med plats för olikheter.

Dofter är inte bara dofter!

En doft är inte bara en doft. En doft är en historia, ett minne. En doft är nostalgi och parfym är känslor i flytande form.

Calvin Klein lanserade den första to share-doften CK One 1994, där kombinationen av sensuell friskhet och maskulint överskott skapade den ultimata doften som idag är ikonisk.

Hans vision med to share-dofter var att skapa fokus på den androgyna könsidentiteten och därmed bidra till att bana väg för förståelse och erkännande av könsidentiteter.

Idag är en tredjedel av alla köpta herrdofter som används av kvinnor.